Hoyt Yay Kanadı Grand Prix Carbon Axia
Hoyt Yay Kanadı Grand Prix Carbon Axia

Hoyt Yay Kanadı Grand Prix Carbon Axia (195458)

Marka : HOYT
Fiyat : ₺51.910,11(KDV Dahil)
₺5.767,79 'den başlayan taksitlerle

Teknik Özellikler

Uzunluk: 66, 67, 68 inç

Materyal: Karbon

Kanat Girişi: Formula

Axia Klasik Yay Kanatları

Axia, yeni ve tescilli reçineli çekirdeği, 8 katmanlı karbon yapısı, farklı koşullarda yüksek performans ve tutarlılık için geliştirilmiş kama-biçimli tasarımı ile Velos kanatların performans neslini devam ettiriyor.

Ana Özellikler

Yepyeni reçine karışımlı kanat çekirdeği.

Optimize edilmiş esnek kanat tasarımı.

Yepyeni 8 katmanlı karbon kanat tasarımı.

Sarsılmazlık ve rahatlık için yepyeni kama-biçimli tasarımı.

Geliştirilmiş kanat hissiyatı, performans ve her atıştan sonra azaltılmış kanat titreşimi ile rakipsiz bir atış deneyimi.

Reçineli çekirdek ile ileri seviye performans

Okçuluk sektöründe bir ilk, Hoyt tescilli yepyeni çekirdek materyali. Reçineli Çekirdek, Hoyt’un en güçlü kanadını üreterek tüm koşullarda ve sıcaklıkta güvenilirliği artırır.

8 katmanlı karbon yapı

Axia kanatlar 8 katman karbon fiber ile üretilir. Titiz bir yerleştirme işlemiyle hayata geçirilen bu tasarım, dünyanın en iyi okçuları tarafından tercih edilen esnek profil özelliklerine bağlı kalırken, reçineli çekirdek ile beraber en üst düzeyde dayanıklılık sağlar.

Geliştirilmiş kama-biçimli tasarım

Geliştirilmiş kama-biçimli tasarımı, en üst düzeyde olimpik uzuv stabilitesi ve pürüzsüzlüğü sağlamak için Reçineli Çekirdek ve 8-Katmanlı Karbon Yapıyı tamamlar.

Optimize Edilmiş Burulma Sertliği

Genel kanat yapısı, optimal seviyede burulma sertliği için tasarlanmıştır; bu, atıştan atışa serbest bırakma değişkenliğinde atıcıların maksimum rahatlık elde etmelerine yardımcı olan bir özelliktir.

cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR