Hoyt Yay Gövdesi Grand Prix GMX 3-Series 25''

Hoyt Yay Gövdesi Grand Prix GMX 3-Series 25'' (198145)

Marka : HOYT
Fiyat : ₺45.069,58(KDV Dahil)
₺5.007,73 'den başlayan taksitlerle

Bir Şampiyon Doğdu!

GMX 3 Serisi, turnuva sahasına yaptığı ilk yolculukta Dünya Şampiyonası unvanını kazandı. Alman Michelle Kroppen, GMX 3 Serisini 2023 Dünya Okçuluk Şampiyonası'nda podyumun zirvesine taşıdı. Mete Gazoz'un Dünya Şampiyonasını kazanmak için kullandığı Formula XD ile aynı kabza-kanat pivot konumlandırmasına sahip olan GMX 3 Serisi, okçuya optimum ayar ve kabza kavramasını sunan bir geometri vererek okçuyu yay ile uyumlu hale getirir. GMX 3 Serisi, kutudan çıktığı gibi bir şampiyon olarak doğdu.

Özellikler;

*Radyal Lazer İndeks İşaretleri kullanımı kolay, tekrarlanabilir tiller ve ağırlık ayarı hizalaması sağlar. Birinci sınıf paslanmaz çelikten hassas bir şekilde üretilmiştir ve sert Nitrür kaplamayla kaplanmıştır.
* Gövde üzerinde alt ve üst poketlere 360 Damper Sistem entegre edilmiştir.
*Dinamik Balans Dizaynı ( DBD)  sayesinde yay çekişinden sonra yayı serbest bırakma esnasında oluşan ağırlığı alt ve üst limb girişlerine aktararak dengeyi sağlar, stabiliteyi arttrır ve rahat bir atış sağlar.
* Kanat girişlerindeki pirinç insertleri yüksek sürtünmeli temas noktalarını azaltarak , yay çekişi esnasında oluşan istenmeyen ses, tıklama ve  titreşimi ortadan kaldırır.

Teknik Özellikler;

Shibuya Ultima rest plakası mevcuttur (ayrıca satılır)

Limb Girişi : Grand Prix (ILF)

Clicker uzantısı: Dahildir (Verta-Tune Clicker Plate)

Uzunluk: 25” Gövde

Ağırlık: 1329 gram

El seçenekleri : Sağ ve Sol El

Kaplama : Dayanıklı Cerakote

Renk: Siyah, Mavisi, Kırmızı , Barut Rengi , Turuncu, Mor


GMX 3 Serisi, sadece bir yay değil, bir şampiyonun doğuşudur. Kutusundan çıktığı anda, okçuluğunuz için mükemmel bir denge ve performans vaat ediyor. Bu seride, her atışınız bir zafere dönüşecek!

cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR