Hoyt Yay Gövdesi Formula XD
Hoyt Yay Gövdesi Formula XD
Hoyt Yay Gövdesi Formula XD
Hoyt Yay Gövdesi Formula XD

Hoyt Yay Gövdesi Formula XD (195399)

Marka : HOYT
Fiyat : ₺47.968,72(KDV Dahil)
₺5.329,86 'den başlayan taksitlerle

Formula XD Gövde

Şık ve zarif Formula XD, önceki nesil Hoyt olimpik gövdelerin Olimpiyat ve Dünya Şampiyonası birincilik geçmişi ile rafine edilmiştir. Formula XD, modern, yüksek performanslı klasik kanatlar ile eşleştirildiğinde optimize olan, istenmeyen dikey arkalık hareketini ortadan kaldıran, baştan aşağı pivot geometrisi ile tasarlanmıştır.

Ağırlık: 1251 gram

Uzunluk: 25 inç

Materyal: Aluminyum

Kaplama: Cerakote

Kanat Girişi: Formula

Kullanılan El: RH, LH

 

360 Damper Sistemi

Formula XD’de, her yönden titreşimi kesip atış hissini yüksek derecede iyileştiren yepyeni 360 Damper Sistemi bulunmaktadır. Dinamik Flex Kontrolü ile tasarlanan Formula XD, uygun yere esneklik, gerekilen yere de sağlamlık sağlar. Formula XD önceki Hoyt’lardan tamamen farklı bir atış deneyimi sunar.

Kiriş Gerilim Teknolojisi

Klasik okçuluktaki bu benzeri görülmemiş ilerleme ve yenilik, atıcıların kanat hissiyatını özelleştirmek için ip gerginliğini ayarlamasına olanak tanır. Kanat salınım noktasındaki bu küçük ayarlamalar, yayda, kollarda veya yayın ayarında başka herhangi bir değişiklik olmaksızın kanatları daha kısa veya daha uzun hissettirir.

Mükemmel Ağırlık Denge Sistemi

Mükemmel Ağırlık Denge Sistemi’nde (PBWS) üst ve alt kanatlar arasında hareket edebilen iki adet 1 oz. ağırlık bulunur, böylelikle okçuların Formula XD’nin dikey dengesini ayarlamasına olanak sağlar.

Pro Serisi Geçme Bloğu

Geliştirilmiş bir Pro Serisi Geçme bloğu, yepyeni bir hassas alaşımlı ara parçaya sahiptir. Bu, çekme döngüsü sırasında kanattan kaynaklanan istenmeyen gürültüleri ve titreşimleri ortadan kaldırarak, belirli koşullar altında potansiyel zedelenmeyi ortadan kaldırmaya yardımcı olur.

VertaTune Clicker Levhası

Yüksek, orta ve düşük olarak üç farklı standart VertaTune rest plakası seçeneğine sahip Formula XD, optimize ayarların gerçekleştirilebilmesi için ok rest pozisyonunun ayarlanabilmesine olanak sağlar, böylece okçunun atış stiline uygun bir performans elde edilir
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR